Content voor de employee

Verhogen van de 'employee engagement' bij winkelmedewerkers

Personeel is een cruciale factor in het succes van de retailer. Om winkelmedewerkers optimaal te informeren, betrekken én te motiveren is het delen van de juiste content van groot belang.

Er wordt veel verwacht van de medewerker: op de hoogte zijn van de merkwaarden, vakkennis op orde hebben, altijd een antwoord paraat hebben voor de goed geïnformeerde klant en natuurlijk fan zijn van het merk. Kortom er is heel veel informatie die je wilt overbrengen aan je medewerkers. Maar bereikt het je medewerker wel? Net als bij klanten is je medewerker pas geïnteresseerd wanneer de informatie relevant is en makkelijk bereikbaar is via een device dat hij of zij graag gebruikt. Je medewerker wordt enthousiast van visueel aantrekkelijke content, met niet teveel tekst en wanneer de content interactief is.


Door je medewerker te betrekken bij de organisatie en hem of haar te voorzien van de juiste content, is deze beter op de hoogte. Je medewerker kan zo beter zijn/haar werk uitvoeren en is duidelijk meer betrokken. Kun je wel wat hulp gebruiken bij de contentstrategie en -creatie richting de medewerker? 

Wij helpen bij de content voor:

  • Medewerkers App.
  • Winkelwedstrijd.
  • Introductiecampagnes; bijvoorbeeld bij lancering van een nieuwe app, event of campagne.
  • Handleidingen en instructies.
  • Onboarden van nieuwe medewerkers.

Meer weten over hoe content voor de employee jouw organisatie kan helpen naar een beter resultaat? Neem dan contact op met Wendy Meeuwenoord: 0252-222666 of wendy.meeuwenoord@kega.nl.
 

Digital Retail Launch Deck · Kega
Digital Retail Launch Deck · Kega
29 januari, 2020

digital retail launch deck Instructies voor de employee Van winkelmedewerkers wordt heel veel verwacht. Niet alleen het ...

Afspraken module voor Retailers · Kega
Afspraken module voor Retailers · Kega
3 februari, 2021

Kega kan jouw bedrijf verder helpen met de afspraken module Kan jouw organisatie al online afspraken plannen? De winkels...