Een goed winkelteam maakt het verschil

De winkelwedstrijd

Zoek jij ook naar een middel waarmee je medewerkers hun winkel beter maken? Hoe enthousiasmeer je je medewerkers om de klanten een betere customer experience te geven? En hoe motiveer je je medewerkers om zich meer in te zetten voor een hogere omzet? 

De winkelwedstrijd is hiervoor een zeer geschikt medium. Kega heeft hiervoor een strategisch plan ontwikkeld, waarbij de medewerkers op interactieve wijze gemotiveerd worden. Onderdeel van dit plan zijn individuele en teamopdrachten, een aantrekkelijk prijzenpakket en boeiende content. De winkelwedstrijd kan ook geïntegreerd worden als module binnen de InTouch app, zodat het voor de medewerkers in één oogopslag duidelijk is wat hun (team)score is van de wedstrijd. 
 


EEN GEDEGEN AANPAK

Wij hebben onderzoek gedaan naar de succesfactoren van een winkelwedstrijd en de uitkomsten hiervan verwerkt in ons winkelwedstrijd-plan. Heb je je bijvoorbeeld wel eens gerealiseerd dat de winst van de winkelwedstrijd voor het hoofdkantoor eigenlijk zit bij de verliezers/afvallers? 

De belangrijkste resultaten van de Winkelwedstrijd zijn: 

  • Gemotiveerde medewerkers die hun beste beentje voor zetten.
  • Betere performance en verhoging van de kwaliteit van de winkel.
  • Betere winkelervaring voor de consument.

Meer weten over deze dienst (of een onderdeel daarvan)? Neem dan contact op met Erica Twigt: 0252-222666 of erica.twigt@kega.nl.