Link 1     Link 2     Link 3

Diner Webwinkel Vakdagen - 23 januari

Culinair Netwerken na de Webwinkel Vakdagen op 23 januari!

Binnenkort zullen de Webwinkel Vakdagen Utrecht de perfecte gelegenheid bieden om te duiken in de wereld van e-commerce. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we een smakelijk voorstel om jouw netwerkmogelijkheden uit te breiden!

Start je avond om 16:30 met ons op de stand van Kega (nummer 221), waar een bruisende borrel wacht. Verwacht niet alleen prikkelende conversaties en innovatieve inzichten, maar ook heerlijke hapjes die het netwerken naar een hoger niveau tillen.

Na deze netwerkvibes nodigen we je uit om de avond voort te zetten met een diner om 17:30 bij Metro City Kitchen. Beeld je in, omringd door gelijkgestemde professionals, genietend van culinaire hoogstandjes die niet alleen je smaakpapillen, maar ook je zakelijke connecties zullen verrassen.

We hopen van harte dat je je bij ons voegt voor dit unieke netwerkevenement op 23 januari. Meld je aan via onderstaande formulier wij zullen dan twee weken voor het diner nog contact opnemen voor de menukeuze. 

Tijdschema:

16:30 Verzamelen bij stand 221 voor borrel 
17:15 Met ze alle richting metro city kitchen voor diner 

Locatie 

 Metro city kitchen, Utrecht 

Ben jij erbij met het diner op
23 janauri?

Onze diensten


Digital commerce

Vanuit onze Unified Commerce visie ontwikkelen wij apps en composable commerce platformen die onze opdrachtgevers extra omzet opleveren.

Learn more


Digital strategy

Met uitvoerbare roadmaps waarin zowel klant als medewerker centraal staan, helpen wij opdrachtgevers met de digitale transformatie.

Learn more


Digital solutions

Besparen met slimme, digitale oplossingen. Wij helpen opdrachtgevers bij het kiezen of ontwikkelen van de juiste tools en functionaliteiten voor hun organisatie.

Learn more