Link 1     Link 2     Link 3

Round table session Composable commerce
donderdag 7 maart

Kega presents: Een deepdive in Composable Commerce.

Wij beloven je een inspirerende middag, met klant presentaties met praktijkervaringen, deep-dive sessies en rondetafelgesprekken over de toepasselijkheid van Composable Commerce en het toekomstige commerce landschap. 

Als bewezen headless CMS en als gewaardeerde partner, zal Storyblok een presentatie geven over hoe je deze moderne en Composable oplossing kunt gebruiken om je content-team in hun kracht te zetten en zullen zij hun ervaringen, best practices en uitdagingen op dit gebied met u te delen. 

Joost Jenneskens, head of digital commerce bij Dynamo Retail Group (Bike Totaal), zal een presentatie geven over hoe zij de transitie van een in maatwerk verstrengeld e-commerce platform naar een headless en composable e-commerce landschap hebben doorlopen. 

Wil jij geïnspireerd worden over het onderwerp Composable Commerce en hierbij een blik werpen op de toekomst in het e-commerce landschap, samen met andere ervaringsdeskundige uit het vakgebied? Doe dan mee met de deep-dive sessie op 7 maart!  Het event wordt uiteraard kosteloos door ons aangeboden. Meld je aan via onderstaande formulier!

Tijdschema:

13:30 Inloop met een drankje en een snack
14:00 Start programma & introductie over Composable Commerce
17:00 Afsluitende netwerkborrel

Locatie & bereikbaarheid

LIEMÈS food district
Proostwetering 11
3543 AB Utrecht

Parkeren bij LIEMÈS kan op het ruime parkeerdek van The Wall. Ook zijn er zes oplaadpunten voor elektrische auto’s naast de ingang en de bus en het treinstation liggen op loopafstand. Parkeren is eerste twee uur gratis. Hierna betaal je slechts €1,- per uur.

 

Ben jij erbij op 7 maart?

Onze diensten


Digital commerce

Vanuit onze Unified Commerce visie ontwikkelen wij apps en composable commerce platformen die onze opdrachtgevers extra omzet opleveren.

Learn more


Digital strategy

Met uitvoerbare roadmaps waarin zowel klant als medewerker centraal staan, helpen wij opdrachtgevers met de digitale transformatie.

Learn more


Digital solutions

Besparen met slimme, digitale oplossingen. Wij helpen opdrachtgevers bij het kiezen of ontwikkelen van de juiste tools en functionaliteiten voor hun organisatie.

Learn more