Link 1     Link 2     Link 3

Retail Tour Amsterdam - 7 november

Kega organiseert een inspirerende Retail Tour in Amsterdam.

Op dinsdag 7 november organiseren wij een nieuwe Retail Tour door onze hoofdstad Amsterdam. Tijdens deze tour zullen diverse, toonaangevende retailers een kijkje achter de schermen geven en hun uitdagingen en ervaringen met ons delen.

De dag zal in het teken staan van innovaties binnen retail zoals technologische ontwikkelingen, duurzame oplossingen en betrokken winkelmedewerkers. Maar ook zal er voldoende tijd zijn om de deelnemers te leren kennen en elkaar te inspireren met jullie successen en slimme oplossingen. Wij zorgen voor een energieke dag waar jij je kennis en netwerk uitbreid.

Wil jij door onze retail strategen meegenomen worden naar de retail-pareltjes in Amsterdam? Geef je dan via onderstaand formulier op.

Deze dag wordt door Kega kosteloos aan jou aangeboden.

Tijdschema:

9:15 Verzamelen Centrum Amsterdam

9.30 Kick-off Retail Tour

10:30 Bezoek diverse winkels

13:00 Netwerk lunch

14:00 Behind the Retail scenes

17:00 Afsluitende borrel

18.00 Netwerk diner

Locatie 

 Centrum Amsterdam

Ben jij erbij met de store tour op
7 november?

Onze diensten


Digital commerce

Vanuit onze Unified Commerce visie ontwikkelen wij apps en composable commerce platformen die onze opdrachtgevers extra omzet opleveren.

Learn more


Digital strategy

Met uitvoerbare roadmaps waarin zowel klant als medewerker centraal staan, helpen wij opdrachtgevers met de digitale transformatie.

Learn more


Digital solutions

Besparen met slimme, digitale oplossingen. Wij helpen opdrachtgevers bij het kiezen of ontwikkelen van de juiste tools en functionaliteiten voor hun organisatie.

Learn more