Link 1     Link 2     Link 3

Meer projecten

Big Bazar Keephub

KEG_1200x800_fotoholder_header_case_bigbazar
KEG_300x300px_case_logo-Big Bazar
Project details
Klant name:
Big Bazar

Project:
Big Bazar Keephub

Oplossing:
Keephub

Big challenge.Big opportunity.Big Bazar.

Met meer dan 130 winkels en 1850 medewerkers  wilde Big Bazar hun medewerkers beter met elkaar verbinden om hun missie te vervullen om het dagelijks leven goedkoper, gemakkelijker en leuker te maken.

The challenge

Tijdlijn en operationele handleidingen zijn binnen twee weken na overeenkomst live.
Met frequente operationele veranderingen als gevolg van Covid-19, is het nog nooit zo belangrijk geweest om tijdige, duidelijke en inspirerende updates te leveren aan de Big Bazar-winkelteams. De winkelteams vormen de frontlinie om klanten tevreden en veilig te houden en terug te laten komen.

Ons werk

In het voorjaar hebben we samengewerkt met het Big Bazar-team voor het bouwen van hun essentiële interne communicatiefunctionaliteit: twee nieuwsfeeds en de mogelijkheid om operationele handleidingen te hosten en te presenteren.

De eerste stap was projectafstemming voor alle belanghebbenden, duidelijke rollen en verantwoordelijkheden en een uitdagend maar realistisch pad/leverdatum. Onze laatse project stap was het waarborgen van een soepele overdracht en om training te verzorgen voor de medewerkers van Big Bazar.

KEG_805x500_fotoholder_content_case_bigbazar-1

"KeepHub is binnen Big Bazar in hele korte tijd geïmplementeerd en biedt ons de mogelijkheid om onze medewerkers te bereiken en te voorzien van de voor hen noodzakelijke informatie. Het team van Kega heeft ons geholpen om de inrichting zo gebruikersvriendelijk en overzichtelijk mogelijk te maken. De app sluit aan bij de wensen van onze leidinggevenden, maar is ook aantrekkelijk voor onze grote groep jonge Hulpkrachten. Door de directe berichten, maar ook door de inzet van bijvoorbeeld taken en formulieren hebben we veel van onze werkprocessen kunnen stroomlijnen. Kortom, KeepHub is voor Big Bazar een echt aanwinst!"  - Yvonne Wink, Project Manager, Big Bazar

Onze diensten


Digital commerce

Vanuit onze Unified Commerce visie ontwikkelen wij apps en composable commerce platformen die onze opdrachtgevers extra omzet opleveren.

Learn more


Digital strategy

Met uitvoerbare roadmaps waarin zowel klant als medewerker centraal staan, helpen wij opdrachtgevers met de digitale transformatie.

Learn more


Digital solutions

Besparen met slimme, digitale oplossingen. Wij helpen opdrachtgevers bij het kiezen of ontwikkelen van de juiste tools en functionaliteiten voor hun organisatie.

Learn more