Link 1     Link 2     Link 3

Meer projecten

Hunkemöller webshop

KEG_1200x800_fotoholder_header_case_Hunkemoller
KEG_300x300px_case_logo-Hunkemoller
Project details
Klant name:
Hunkmoller

Project:
Hunkmoller webshop

Oplossing:
Omnichannel strategie

Internationaal e-commerce platform voor Hunkemöller

Hunkemöller is in 1886 opgericht in Amsterdam door Wilhelm Hunkemöller en zijn vrouw Josephina Lexis.  Hunkemöller, van origine een Nederlands bedrijf,  is een worldwide brand retailer. Een internationaal merk en begrip in 23 landen en in Noord-Europa de onbetwiste marktleider in lingerie. Op dit moment zijn er zo’n 800 inspirerende winkels te vinden in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Saudi-Arabië, Egypte, Spanje, Aruba, Curaçao, Rusland, Zweden, Oostenrijk, Marokko en Bahrein. 

Hunkemöller heeft een omnichannel strategie ontwikkeld om haar bedrijfsactiviteiten te laten groeien door nieuwe winkels, shop-in-shops, E-commerce en internationale franchising. In september 2014 is Hunkemöller opnieuw gekozen als beste lingerie retailer in Nederland en in november 2013 in België, Duitsland, Oostenrijk, Spanje en Frankrijk. In Duitsland heeft Hunkemöller de prestigieuze prijs ‘Retailer of the Year Award’ (Händler des Jahres 2013) gewonnen.

KEG_805x500_Laptop_phone_content_Hunkemoller
De opdracht

De opdracht voor Kega: ontwikkel voor Hunkemöller een eCommerce platform dat op eenvoudige wijze internationaal uit te rollen is? Een online (omnichannel) platform dat kan doorgroeien tot 15% van de winkelomzet.

De aanpak

Kega heeft door middel van intensieve samenwerking met Hunkemöller continu gekeken naar de mogelijkheden voor het optimaal inrichten van de webshop. 

De oplossing

De oplossing een stabiel internationaal eCommerce platform op basis van Magento Enterprise. Met alle mogelijke omnichannel functionaliteiten in de webshop, zoals:

  • Click & Collect
  • Check & reserve
  • Return in store 
  • Lost sales integratie
Resultaten 
  • Jaar op jaar webshop groei. > 50%
  • Europese uitbreiding - locale webshops
    Webshops met onder andere eigen taal / valuta
  • Omnichannel functonaliteiten worden strategisch ingezet om de 'persona shero' om ze optimaal te servicen
  • Bekijk het resultaat van de webshop (NL)

Wat wij nog meer voor Hunkemöller doen

Keephub

 

Click & Collect

 

Onze diensten


Digital commerce

Vanuit onze Unified Commerce visie ontwikkelen wij apps en composable commerce platformen die onze opdrachtgevers extra omzet opleveren.

Learn more


Digital strategy

Met uitvoerbare roadmaps waarin zowel klant als medewerker centraal staan, helpen wij opdrachtgevers met de digitale transformatie.

Learn more


Digital solutions

Besparen met slimme, digitale oplossingen. Wij helpen opdrachtgevers bij het kiezen of ontwikkelen van de juiste tools en functionaliteiten voor hun organisatie.

Learn more