Link 1     Link 2     Link 3

Meer projecten

Magento 1 naar 2 migratie

KEG_1200x800_fotoholder_header_case_magento
KEG_300x300px_case_logo_magento
Project details
Klant name:
Score, Zeeman, AKO

Project:
Magento 1 naar 2 migratie

Oplossing:
Magento 2

Magento 1 naar 2 migratie 

Magento 1 en 2 in Nederland

Magento is in Nederland webshop software marktleider met momenteel (2019) bijna 14.000 webshops. Een groot deel daarvan zijn Magento 1 webshops. Magento gaat de software- en security support voor alle Magento 1 webshops definitief stoppen in juli 2020. In 2015 heeft Magento het nieuwe Magento 2 platform aangekondigd.     

Verschillen tussen Magento 1 en Magento 2

Magento 2 heeft een andere opzet en structuur dan Magento 1. Magento als bedrijf heeft in 2015 besloten om het Magento 2 e-commerce platform min of meer opnieuw te ontwerpen en te bouwen om het platform Magento 2 topprestaties te laten leveren op het gebied van Schaalbaarheid, Internet Security en Integratie met andere systemen, bijvoorbeeld ERP.

Magento 1 naar 2 migratie met Kega

Veel Magento 1 webshops stappen over naar Magento 2 en willen vooraf weten wat hierbij komt kijken >>

KEG_805x500_Laptopphone_content_magento
 

Het overstappen naar Magento 2 is geen simpele update, Magento 2 is een compleet nieuwe webshop, structuur en database, waarvoor een compleet migratieplan opgesteld moet worden. Kega is officieel Magento Professional Partner die je volledig ontzorgt.

Kega is een Magento 2 Certified Partner met 15 jaar ervaring

Kega heeft inmiddels veel ervaring met Magento 2 migraties opgebouwd en kan je van A tot Z ontzorgen, zodat je niet alleen een Magento 2 webshop krijgt, maar vooral ook een supersnelle en aantrekkelijke webshop, die voldoet aan de de meest recente richtlijnen van de zoekmachines en gebruikers. Recente Magento 2 migraties : 

  • Score - Magento 2 + Omnichannel voor 100+ winkels
  • Zeeman - Magento 2 + Omnichannel voor 1.300 winkels
  • AKO - Magento 2 + Omnichannel voor 100+ winkels

De Omnichannel software oplossingen van Kega
Kega is een officiele reseller van Magento en Omnichannel marktleider in de Benelux. Ook levert Kega eigen Omnichannel software oplossingen, volledig geïntegreerd met het populaire Magento platform. Je fysieke winkels worden met je e-commerce platform verbonden voor één single view of customer en één single view on stock. Je bezoekers kunnen elk product binnen je organisatie overal en altijd bestellen en reserveren. 

Onze diensten


Digital commerce

Vanuit onze Unified Commerce visie ontwikkelen wij apps en composable commerce platformen die onze opdrachtgevers extra omzet opleveren.

Learn more


Digital strategy

Met uitvoerbare roadmaps waarin zowel klant als medewerker centraal staan, helpen wij opdrachtgevers met de digitale transformatie.

Learn more


Digital solutions

Besparen met slimme, digitale oplossingen. Wij helpen opdrachtgevers bij het kiezen of ontwikkelen van de juiste tools en functionaliteiten voor hun organisatie.

Learn more